Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) měla být loni ozdobou prestižní módní show, která se konala v Londýně. Bohužel se ale stihli s přítelem Jakubem Malinou tak opít, že miliardářský synek se přímo před kamerou Super.cz skácel k zemi a Elišce se motal jazyk.

Letos překvapivě pozvání na přehlídku nepřišlo a do Londýna se podívá řada jiných českých hvězd. "Dnes jsem se zrovna Kuby ptala, jestli přišla nějaká pozvánka, a furt nic," řekla Super.cz Eliška. "Asi na to nemají rozpočet. Když jsme s Kubou dva, je to docela částka," dodala Bučková. "Třeba se do Londýna podíváme někdy jindy a bez kamery," dodala s úsměvem modelka.

Bučková společně s dalšími osmi vítězkami bojovala na finále České Miss o prestižní titul Česká Miss sympatie, který se volil mezi bývalými královnami krásy. Nakonec vyhrála loňská Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34). "Já jsem ji tipovala, pro mě je také nejsympatičtější," dodala Bučková.

Reklama

Další články

Načítám