Hlavní obsah
Článek

Usměvavá krátkovlasá Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová (34) sice již dříve přiznala, že její kluk byl ještě před soutěží hrozný žárlivec, po finále se ale kupodivu změnil. A dnes je to paradoxně ona, kdo žárlí. „Třeba jeho bych do pánské soutěže krásy nepustila, to bych ze žárlivosti nesnesla,“ přiznala Super.cz mimořádně decentně oblečená dívka, v které by nejhezčí Češku poznal jen málokdo.

„Všichni nám říkali, jak spolu nevydržíme, protože se to stává většině missek, ale jsme spolu už rok a čtvrt a jde nám to skvěle. Jsme oba hrozní vtipálci, pořád se spolu smějeme,“ prozradila Super.cz na osmdesátém výročí otevření jedné slavné cukrárny v centru Prahy.

A přiznala, že na něj občas žárlí. „Že on by měl žárlit víc na mě, to by se dalo čekat. Když jsem vyhrála Miss, říká si to o to. Ale spíš já žárlím na něj. Na čas, který tráví s někým jiným kvůli studiu nebo práci. Ale musím být trpělivá. Bez něj bych ten rok vůbec nezvládla a on byl se mnou také trpělivý. Stálo mu za to zůstat se mnou. A já mu tu důvěru oplácela. Ale kdyby se chtěl sám přihlásit do nějaké mužské soutěže krásy, tak to bych nechtěla. Byla bych ještě víc žárlivá,“ směje se věčně vychechtaná Česká Miss.

Té prý za dobu jejího úřadování přišlo pár nabídek na to, aby se před objektivem svlékla, ale k smůle svých fanoušků to odmítla s tím, že focení oblečení jí přijde víc fajn.

Reklama

Další články

Načítám