Hlavní obsah
Článek

Vítez druhé Česko Slovenské SuperStar získá tučný obnos ve výši sto tisíc eur. Tak zněly poutáky na letošní řadu pěvecké soutěže, které lákaly mladé zpěváky, aby se do soutěže přihlásili. Do finálového kola zbývají už jen tři dny. Reportérům Super.cz se podařilo zjistit, že je vše jinak. Peníze si totiž odnesou Gabriela Gunčíková (30) i Lukáš Adamec.

Finálová dvojice letošní řady Česko Slovenské SuperStar se opravdu vydařila. Sice by se mohlo zdát, že je mezi Gunčíkovou a Adamcem rivalita, opak je ale pravdou. Stali se z nich doživotní přátelé. A své přátelství potvrdili tajným paktem.

„S Lukášem jsme se dohodli, že se o peníze rozdělíme. Nebylo by fér, kdyby jeden dostal vše a druhý nic,“ svěřila se Super.cz Gunčíková, která také prozradila, jak se peníze budou dělit. Logicky to nebude rovným dílem.

„Výhra je sto tisíc eur. Řekli jsme si, že vítěz dá poraženému z výhry deset tisíc eur. Přece jen jsme tady oba strávili dost času, takže by to bylo nefér, kdyby jeden z nás nedostal nic,“ vysvětlila mladá kráska.

Tajná dohoda ale vznikla dřív, než se rozhodlo, kteří dva zpěváci budou bojovat o titul. „Když jsme na hotelu zůstali poslední čtyři zpěváci, prohodili jsme, že by to nebyl špatný nápad. Jelikož jsme zůstali já a Lukáš, rozhodli jsme se, že to tak uděláme,“ dodala Gunčíková. Ta ovšem popírá, že by s Adamcem cokoli měla.

„Já ho beru jako staršího bratra. On mi strašně nadává a upozorňuje mě na nějaké chyby. Já si ho za to vážím. A navíc znám jeho přítelkyni. Je to úžasná žena,“ ukončila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám