Hlavní obsah
Článek

Česko ji zná jako talentovanou a milou zpěvačku, která dosáhla prvního pěveckého úspěchu už jako teenager a nakonec dobyla i sousední Polsko. Řeč je o sympatické Ewě Farne, která už má na svém kontě několik ocenění - včetně bronzových Českých slavíků.

Ewa Farna (30) se nyní rozhodla podělit se se svými fanoušky o soukromé fotky z rodinného alba. A je opravdu na co se dívat! Na dosud nezveřejněné snímky sympatické zpěvačky se podívejte do naší fotogalerie.

Ewa vtrhla do světa šoubyznysu coby třináctiletá dívenka s rovnátky. Snad každý si určitě pamatuje její tehdejší hitovku Měls mě vůbec rád, která se šířila z rádiového éteru.

Z rozpustilé holčičky s roztomilým dětským obličejíčkem postupem času vyrostla krásná dáma, jež se i v dospělosti drží mezi českou a polskou hudební špičkou.

Nyní ji fanoušci poznají také z opačné strany. Jako drsná, ale spravedlivá porotkyně zasedne do poroty nové SuperStar, která odstartuje už tuto neděli. Společně s ní budou talent zpěváků a zpěvaček posuzovat i skladatel Ondřej Soukup (72) a proslulý „kat“ Pavol Habera (62).

Reklama

Další články

Načítám