Hlavní obsah
Článek

Když vyplulo na povrch, že se zpěvačka Ewa Farna (30) stala členkou poroty soutěže SuperStar, každý tipoval, že vedle Ondřeje Soukupa (72) a Paľa Habery bude právě ona tou, od níž se ani méně talentovaní jedinci nedočkají urážlivých slov a gest. To jsme se ale zřejmě hodně spletli.

Když před porotu předstoupila sedmnáctiletá Jolana a začala zpívat svou verzi Jacksonovy písně You Are Not Alone, aby Ewa dala najevo, jak moc se jí její projev nelíbí, arogantně se k soutěžící otočila zády.

Johanin zpěv by pravděpodobně neokouzlil ani méně náročného posluchače, natož profesionály, přesto od Farne tohle gesto nebylo zrovna taktní. Jasné „ne“ pak Jolaně řekli také Paľo a Ondřej, který ze sebe podle mladé Slovenky udělal deb*la, když z nepochopitelného důvodu usoudil, že nerozumí česky a svá slova nechal Haberou překládat do slovenštiny.

A co si Jolana myslí o Farne? „Ewa byla podle mě trapná, když se otočila. Nevím, jestli se mi vysmála nebo co,“ řekla moderátorce Zoře Kepkové (33) poté, co si vyslechla ortel poroty.

Reklama

Další články

Načítám