Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Poklidné západočeské lázeňské město je v těchto dnech centrem společenského dění, a tak v Karlových Varech nesmí chybět nikdo, kdo miluje záři reflektorů, červený koberec a léčivé prameny.

Poté, co filmový festival zahájil Mel Gibson, jehož pověst v minulosti značně utrpěla obviněním z domácího násilí a rasismu, se zdálo, že 49. ročník nebude patřit k těm, které vejdou do historie. Renomé velkolepé události, při níž jsou v Karlových Varech na ulicích slyšet i jiné cizí jazyky než ruština, naštěstí zachránila Eva Feuereislová (24), která sem přijela udělat vítr.

Kontroverzní účastnice reality show VyVolení Karlovy Vary považuje za svůj druhý domov, protože zde přišla ke svým silikonům. Nemohla tady tak chybět ani v době, kdy je zde vysoká koncentrace médií i notorických sběratelů autogramů, kteří vezmou zavděk leckým.

Zatímco pozvaným hostům pořadatelé zajišťují luxusní apartmá v Puppu a letenky první třídou, Eva musela na festival vyrazit na vlastní pěst. „Prý tu ještě nebyl žádnej skandál, tak jsem tady,“ tvrdila Feuereislová s nadějí, že vyplní prázdné místo po Agátě Prachařové (29) a Ornelle Štikové (21), které si letos festival nechaly ujít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám