Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávno narozená dcera Zuzanka moderátorky Evy Decastelo (45) přidělává své matce vrásky na čele. "Lékaři jí bohužel ultrazvukem zjistili špatně vyvinutou kyčli. Musí nosit postroj a kvůli němu a bolestem nemůže vůbec spát," svěřila se Super.cz nešťastná slavná maminka. Pokud současná léčba nezabere, miminko bude muset na operaci!

"Je mi jí strašně líto, chudinka opravdu moc trpí a neustále kvůli bolestem pláče. Devátého června jdeme na kontrolu. Kdyby ten současný postroj nepomohl, dostane něco nového a případně se to bude muset řešit jiným způsobem. Nejvíc mě na tom všem štve, že je ten drobeček bezbranný a já jako maminka mu nemůžu nijak pomoci," přiznala Eva. Ta naštěstí šla na preventivní vyšetření kyčlí včas a tak je velká šance, že se léčbou holčičce kyčel upraví do jednoho roku života. Někdy je však potřeba přistoupit i k operačnímu zákroku.

Decastelo porodila Zuzanku třetího dubna, před novináři se jí ale porod dalších deset dnů podařio utajit. Kromě dcery má ještě dvacetiměsíčního syna, který nedávno balil blondýnky a zničil módní přehlídku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám