Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) je zřejmě majitelkou nejvíce nemovitostí mezi celebritami. Na krku má dvě hypotéky a jde do další. A tentokrát jde o velkou změnu. Zatímco doposud kupovala byty v novostavbách, tentokrát s manželem Reném pořídili dům, který jen pramálo připomíná něco, kde by se dalo bydlet.

Eva s rodinou bydlí v malém domku v Řevnici. Má to ale háček. Jakmile se zvedne Berounka, Evin dům je pod vodou. A také to není zrovna kousek od Prahy, kde mají s manželem práci. Proto se rozhodli pořídit nový domek v Modřanech, kam by se chtěli již v srpnu stěhovat. Zatím to ale moc nevypadá. Decastelo nový dům připomíná zatím spíš útočiště pro bezdomovce než dům pro čtyřčlennou rodinu.

"Děláme komplet všechno nové. Střechu, fasádu, okna, zateplení, topení, podlahy, vodu. Je to trošku o nervy, ale máme na to skvělou firmu a úžasné řemeslníky, tak věřím, že se všechno zvládne. Za poslední měsíc vidím neuvěřitelné změny. Minimálně zvenku už to vypadá jako dům," řekla se smíchem Super.cz Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám