Hlavní obsah
Článek

S herečkou Ivanou Jirešovou (47) jsme se potkali na otevření prodejny s kosmetikou, kde si nechávala dělat diagnostiku pleti. Takže nás zajímalo, zda na ní zanechal stopy pobyt v exotické Amazonii, kde fotily s Eliškou Bučkovou (34) snímky s fotografem Jakubem Ludvíkem.

"To naštěstí ne, byla tam vysoká vzdušná vlhkost, takže moje pleť trpěla jenom častým líčením a komáry," smála se Ivana. Protože o Elišce se od amazonského pobytu mluví v souvislosti s hned několika muži, rybářem Jakubem Vágnerem (42) a ještě dalším panem Tajemným, byli jsme zvědaví, zda po rozchodu s manželem Viktorem Dykem není něco nového i u Ivany.

Komentovat to nechtěla. Nicméně manžel se aspoň, jak slíbil, zastavil u ní a dcery na část vánočních svátků, během nichž se ovšem dočkala i trochu nepříjemného překvapení. Už ani její maminka totiž zřejmě nevěří, že by našla pořádného chlapa. "První dárek, který jsem od ní rozbalila, byl růžový kufřík s nářadím," svěřila.

"Řekla mi, že to teď budu potřebovat, a když mi chtěla vysvětlovat, k čemu všechno to nářadí je, řekla jsem jí, ať už toho nechá a šla jsem si dát sklenku vína," vyprávěla.

Reklama

Další články

Načítám