Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová (51) toho letos zažila opravdu hodně. Zejména díky účinkování v muzikálu Mamma Mia!. Slyšet o ní ale bylo také z úplně jiného důvodu.

V lednu si zřejmě dala novoroční předsevzetí, že chce pořádně zhubnout. Na tom by nebylo vůbec nic divného, kdyby toto předsevzetí neplnila celoročně a zeštíhlovací proces nebyl tak velký, až se o ni začali všichni strachovat.

Muzikálová zpěvačka zhubla více než 17 kilo a doslova šokovala svými pohublými nožkami a paženi. Lichotivý pohled není ani na její ztrhaný obličej. "Začala jsem jíst lehčí stravu, úplně jsem vynechala alkohol a kávu, méně solím, jím jenom zeleninu a ovoce, jogurty a müsli a pak už nic. Ale to úplně stačí," uvádí ke své proměně Šinkorová.

A protože se chtěla vyhnout řečem o anorexii, začala na večírcích pózovat s dortíky v ruce, což kdysi dělávala modelka Eliška Bučková (34), jež později přiznala, že měla poruchu příjmu potravy. Ty nejvyhublejší letošní fotky ultra štíhlé Šinkorové si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám