Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by se roztrhl pytel se zásadními proměnami! Nedávno se ukázala úplně jinak, než jak ji obvykle známe, Taťána Kuchařová, teď se do role obtloustlé holčiny s obřím zadkem a s ňadry nevalných tvarů převtělila nejkrásnější dívka republiky za rok 2008.

Vítězka Miss Eliška Bučková (34) se musela hodně snažit, aby byla coby „fujtajblice“ reálná. Pusu jí vycpali, zadek dostala také asi trojnásobný, legíny, v nichž by se jinak modelka styděla vyjít i při celostátním výpadku elektřiny, také pomohly dotvořit iluzi. „Eliška mě strašně mile překvapila tím, jak na návrh, aby si zahrála takovou holku, bez váhání kývla. Byla naprosto v pohodě,“ říká autor songu Magic In Her Eyes, dýdžej Adrian Bolf.

Zvlášť pikantní to je, když si uvědomíme, že ještě docela nedávno Eliška měla problém s anorexií. A pak si stoupne před kameru a zahraje holku, která se rozhodne něco dělat se svou nadváhou a pomůže jí až zázračný lektvar doktorů v podání právě Bolfa a Vojty Drahokoupila.

Právě tenhle slaďoušek, který se proslavil v chlapecké skupině New Element a momentálně také zkouší českou verzi světového muzikálu Romeo a Julie ve Fóru Karlín, hostoval v songu, do kterého přispěl svým zpěvem.

„Natáčeli jsme na párty, v několika exteriérech, ale i v laboratořích katedry chemie České zemědělské univerzity v Praze. Tam vznikal v rámci efektní chemické aparatury ten zázračný nápoj,“ dodal Bolf, který je mezi českými teenagery docela slušná celebrita.

Reklama

Další články

Načítám