Hlavní obsah
Článek

Daniela Šinkorová (51) pokračuje v procesu zesvětlování vlasů. Výrazně pohublá herečka se s nánosy make-upu a úsměvem na rtech objevila na premiéře divadelní hry Rodina je základ státu.

Ač už jsme ji se světlejším odstínem vlasů viděli ve společnosti nedávno, teď její vlasy vypadaly zase o něco blonďatěji, než jsme u této herečky a moderátorky VIP zpráv zvyklí. Je tak možné, že se z ní nakonec později vyklube kovaná blondýna.

Jak už Šinkorová nedávno přiznala Super.cz, s účesy ráda experimentuje a světlejší odstín vlasů vnímá jako příjemný jarní pokus. Téma číslo jedna, které se kolem herečky v poslední době řeší, je samozřejmě její váha. Pohled na vychrtlou Šinkorovou dokonce vyděsil i bývalou anorektičku Elišku Bučkovou (34).

Šinkorová však stále trvá na svém a tvrdí, že už tři měsíce váží stejně. Přiznala však, že si kromě jarní změny barvy vlasů dopřává i jarní detox organismu. „Začala jsem jíst lehčí stravu, úplně jsem vynechala alkohol a kávu, méně solím, jím jenom zeleninu a ovoce, jogurty a müsli a pak už nic. Ale to úplně stačí," má jasno. Na její pohublou postavu ale moc lichotivý pohled není...

Reklama

Další články

Načítám