Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Misska Eliška Bučková (34) bezesporu patří k našim nejštíhlejším modelkám. A to i přesto, že už zákeřnou anorexii dávno překonala a má prokazatelně víc kilo než v dobách své nejextrémnější pohublosti.

Přesto na vernisáži fotografa Jakuba Ludvíka opět vystavila na odiv propadlé lícní kosti, které jsou zřejmě Eliščiným doživotním poznávacím znamením. Modelka se proto opět nevyhnula zvídavým otázkám na svou váhu. A světe, div se, podle svých slov rozhodně nezhubla!

„Jím úplně normálně jako vždycky a přibrala jsem,“ řekla Super.cz s naprostým klidem Bučková, jež svou postavu formuje pravidelným cvičením. Ve fitku je jako doma a rozhodně se prý hlady netrápí.

Na vernisáži se také pochlubila novým vlnitým účesem, což ji aspoň v obličeji opticky mírně rozšiřovalo. Bučková se nedávno na sociální síti pochlubila fotkou bez make-upu. Přirozená vizáž jí natolik slušela, že od přemrštěně výrazného líčení ve stylu chodské truhly naštěstí upustila i ve společnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám