Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že nad vztahem Elišky Bučkové (34) a Jakuba Maliny se definitivně zavřela voda. O problémech ve vztahu se mluví už dlouho. Bučková ale jakékoli komplikace v lásce popírala a tvářila se, že je vše zalité sluncem.

Že je mezi Eliškou a Jakubem definitivní konec, napovídá skutečnost, že se modelka před několika dny odstěhovala z rodinného sídla Malinů v Popovičkách. Luxusní sídlo na pozemku o několika hektarech s vlastním jezerem a srubem vyměnila za nájemní byt na pražském Žižkově. „Je pravda, že jsem přestěhovaná, stěhovala jsem se do podnájmu, který mám už delší dobu s kamarádkou, aby to bylo ekonomičtější,“ nechala se slyšet Eliška, která se snažila naznačit, že ke změně bydliště nedošlo kvůli rozchodu, ale z jiného důvodu. „Byla to pomoc kamarádce. Domluvily jsme se, že tam budu mít pokoj, kde budu přespávat, když budu potřebovat přespat v centru Prahy kvůli přehlídkám. Teď jsem se tam trvale přestěhovala.“

Když jsme se Bučkové přímo zeptali, jestli se s Malinou rozešla, tak jsme se opět nedočkali jasné odpovědi. „Ke svému vztahu se nechci vyjadřovat, to jsou osobní věci, to je mezi námi,“ mlžila modelka.

Eliška Bučková začala chodit s Jakubem Malinou před dvěma lety. Pár se dal dohromady kuriózním způsobem. Jejich bývalí partneři Václav Noid Bárta a Gabriela Dvořáková se totiž dali rovněž dohromady. Páry si fakticky vyměnily partnery.

Reklama

Další články

Načítám