Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Elišku Bučkovou (34) jsme na první pohled málem nepoznali, a když už, tak se jí kolega zeptal, jestli má za sebou propařenou noc, že je tak příšerně oteklá. "Je to moje blbost, měla jsem být v klidu po operaci zubů a místo toho jsem hned čtyři hodiny poté předváděla na módní přehlídce a tak to šlo dál," vysvětlila Super.cz.

"Druhý den jsme měli akci, kdy nám do obchodního centra přivezli sníh a my tam s kolegyněmi různě pózovaly, pak jsem sedla do auta a začalo to natékat," vyprávěla. Přes to všechno se účastnila představení nové kolekce zimní módy ve Špindlerově Mlýně, kam s ní dorazil i přítel Jakub Malina, ačkoli se hovoří o krizi v jejich vztahu.

S oteklou tváří Eliška nic nedělá, nevolala ani svému doktorovi. "Moji známí, kterým trhali jenom dvě osmičky a neměli k tomu ještě ten třetí zub jako já, měli tváře oteklé klidně i celý týden. Nejsem žádná výjimka. A hlavně to vůbec nebolí. Mám nějaká antibiotika, a když si dneska půjdu lehnout a ne do klubu na zahájení sezóny, bude to v pohodě," míní.

A co vlastně Elišce zubař dělá? "Po těch osmičkách a šestce se snad už nic trhat nebude, za devět měsíců se bude nasazovat implantát místo té šestky, pak přijde ještě nějaké to zarovnávání, aby zuby vypadaly hezky," vysvětlila.

"Ta šestka byla mrtvá už před dvěma lety, pak hodně zčernala. Udělal se tam takový kráter až do kosti, bolelo to, dostávalo se mi tam jídlo. A po operaci pan doktor říkal, že jsem tam měla i cysty, takže už to bylo opravdu akutní a přišla jsem za pět minut dvanáct. Hrozila by mi i otrava krve," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám