Hlavní obsah
Článek

Modelka Eliška Bučková (34) poprvé vyvedla do společnosti svého bratra Vítka. Ten dnes slaví narozeniny, a tak ho Eliška provedla velkou Prahou a vzala ho na premiéru očekávaného velkofilmu Hobit: Bitva pěti armád.

I když my jsme podobu nějakou chvíli hledali, Eliška má jasno! "Vypadá jako já, jsme si podobní, je to můj bratr. Kdybych se přestala mazat samoopalovacím krémem, tak jsem celý brácha," řekla Super.cz Eliška.

Její bratr Vítek je na svoji sestru velmi pyšný a doufá, že nebude jedinou Miss v jejich rodině. "Doufám, že bude víc takových. Máme ještě tři sestry, všechny jsou krásné," usmívá se. Eliška se mu líbila více, když měla pár kilo navíc, ale i tak je to kočka. "Líbily se mi všechny verze Elišky, jen čekám, jak to půjde dál a čím mě překvapí. Už se, co se týče váhy, hodně zlepšila, to se mi moc nelíbilo, když byla extrémně hubená," říká Vítek.

Podle něj se Eliška po Miss změnila, ale nic by jí nevytknul. "Změnila se jen v pozitivním slova smyslu. Je to událost, která změní každého člověka," myslí si. Vítek Buček také promluvil o anorexii, se kterou jeho sestra bojovala.

"Rodina její problém vnímala, drželi jsme jí palce v boji a podporovali jsme ji. Podařilo se, doufám," dodal Vít Buček, který je studentem medicíny <span>na Masarykově univerzitě v Brně </span>a také je primášem ve své cimbálovce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám