Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Bučková (34) a Kateřina Průšová (40) vědí, že příroda nenaděluje všude stejně. Někde víc, jinde o to míň. Naštěstí pro zmíněné dámy žijeme v době, v níž se dá (téměř) všechno dle libosti upravit. V jejich případě zvětšit.

Průšová šla tenkrát, když podstoupila plastiku, s pravdou rovnou ven, Bučkové se silikony moc přiznávat nechtěly. Při pohledu na její odhalené fotky má ale každý jasno.

Tento týden se Kateřina a Eliška sešly na jedné akci a hosté charitativní módní přehlídky v Novém Boru nevěděli, kam dřív s očima. Zvlášť když se vzápětí objevila ještě Hana Mašlíková (41), Jitka Válková (32), Tereza Fajksová (34), Jana Doleželová (42), Monika Leová (32) a Iva Kubelková (46). Takovou koncentraci missek město dlouho nezažilo!

Které modelky se vám líbí víc? Silikonové Eliška Bučková, Kateřina Průšová a Hana Mašlíková, nebo přírodní Jana Doleželová a Jitka Válková?
Bučková, Průšová a Mašlíková
18 %
Doleželová a Válková
82 %
Celkem hlasovalo 25222 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám