Hlavní obsah
Článek

Když jsme byli před dvěma roky s Eliškou Bučkovou (34) točit klip pro jejího tehdejšího přítele Vaška Noida Bártu (43) na ostrově Grand Canaria, vydržela se opalovat od sedmi od rána do sedmi do večera a odjížděla černá jako ašant. Teď se vrátila z první dovolené s přítelem Jakubem Malinou sotva tmavě béžová.

"Moc se nám nevyvedlo počasí. Byli jsme sice na Miami, kde bývá krásně, ale chytlo nás období dešťů. A navíc jsem hned třetí den, co jsem se opalovala, chytla sluneční vyrážku. Já se totiž v poslední době moc neopaluji, ale používám samoopalovací krém," vysvětlila nám Eliška. "Teď jsem se jím ale nenatřela, protože v koupelně to vypadalo, že docela opálená jsem," dodala na otázku, proč pod rafinovanými šaty, které si sama navrhla, ukazuje tak světlou pokožku.

Říkali jsme si tedy, že zřejmě trávila čas převážně nakupováním. Ale i v tom jsme se spletli. "Lidé jezdí do Ameriky nakupovat, my byli dokonce i v New Yorku. Ale už skoro všechno jsem měla nakoupené doma. A protože jsem byla v Americe poprvé, tak jsem ji chtěla hlavně poznat. Takže v New Yorku jsme hlavně chodili. Máme v nohou snad tisíc mil a příteli jsem říkala, že spolu tady konečně chodíme," smála se Eliška.

Reklama

Další články

Načítám