Hlavní obsah
Článek

Jak slavné tváře slavily 1. máj? Která z krásek uschne a která měla nejromantičtější polibek pod rozkvetlým stromem?

"Můj kluk si pro mě připravil překvapení, které měl promyšlené do posledního detailu. Prozradím, že jsme byli mimo Prahu a taky se rozhodl, že mě políbí pod dvěma třešněmi, aby měl doopravdy jistotu, že mu neuschnu," řekla Super.cz <!--<?teng frag celebrity_568?><?teng set url_name="tereza-chlebovska"?><?teng set celebrity_name="Tereza Chlebovská"?><?teng include file="_celebrity_intext.html"?><?teng endfrag?>-->, která randí s fotbalistou pražské Sparty Pavlem Kadeřábkem.

Eliška Bučková (34) prozradila, že s přítelem, miliardářským synkem Jakubem Malinou, se líbali před stejným rozkvetlým stromem jako v loňském roce. "Strašně nás to pobavilo, protože jsme si připadali jako puberťáci na prvním rande. Pak jsem jela na zkoušku s kapelou, a když jsem se vrátila, měla jsem v koupelně kytici rudých růží," upřesnila Eliška.

Eva Decastelo (45) s celou rodinou trávila 1. květen na chatě v Želivě. "Celý den jsme makali na zahradě, pusa ale byla," dodala moderátorka.

Ani Míša Ochotská (39) a Lukáš Rosol nevynechali líbací tradici. „Dodrželi jsme tradici a dali jsme si pusu pod naší novou rozkvetlou třešní, co jsme si doma zasadili,“ řekla Ochotská.

A jak na tom byly nezadané Monika Absolonová (47) nebo Kateřina Kristelová (44)? Monika si den užila u televize se svým psem Jonášem. "Nakonec jsme si to s Jonášem udělali pěkný. Čuměli jsme na hokej. A konečně tomu velel Vladimír Růžička," řekla Monika.

"Celý den jsem měla focení. Produkce z týmu koupila láhev šampaňského, takže jsem se mohla líbat pod světlama v ateliéru leda s ní. Upatlanou pusu od čokolády jsem pak dostala od dcery Claudinky. Ten, kdo by mě políbil rád, byl daleko," dodala Kristelová a naznačila tak, že je v jejím životě zřejmě nový muž.

Reklama

Další články

Načítám