Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární lékárnici Janu Doleželovou (42) už na přehlídkových molech vídáme sporadicky, ale když už se opět promění v modelku, většinou to stojí za to. Tentokrát si nenechala ujít prezentaci 3D plavek.

V plavkách vzniklých za pomoci 3D tiskárny vypadala jako sexy šelma, před kterou by se měl mít na pozoru nejen miliardář Karel Janeček, jenž Doleželovou považoval pouze za jednu z žen svého početného harému, ale i řada dalších nápadníků.

Kráska si totiž na ňadra navlékla plavky s dravým tygřím ostrozrakem a všem ukázala, že se stále může pochlubit dokonalou postavou. Přehlídka probíhala netradičně na ledové ploše.

Modelky tak musely bojovat se zimou, ve které trávily asi osm hodin. „Při přehlídkách se vyplavuje trochu adrenalinu a ten stres člověka zahřeje,“ byla se zimou smířena Doleželová, která by si prý vytvořený make-up neměla problém vzít na večírek k extravagantním šatům.

S šelmou na hrudi se po přehlídkovém mole procházela také Eliška Bučková (34), které zima přeci jen vadila. „Myslím, že to lehce odstůňu,“ choulila se v péřové bundě těsně před přehlídkou.

Plavky, jež předváděla, jsou navíc velmi nepohodlné. „Určitě bych si je na dovolenou nevzala. Jsou tvrdé a na opalování nevhodné. Jako kokosáky,“ dodala Eliška. Prozradila, že během přípravy jim skenovali postavy a 3D plavky potom vytvářeli přímo na těle. Příteli prý její odhalování nevadí. „V plavkách přece chodím v létě u bazénu, takže proč už to nedělat za peníze,“ uzavřela se smíchem Eliška.

Reklama

Další články

Načítám