Hlavní obsah
Článek

Rozchod Václava Noida Bárty s Eliškou Bučkovou překvapil snad všechny, kteří tento sympatický pár bez skandálů znali. Dvojice spolu byla dva roky a vše se schylovalo k svatbě. K tomu už ale nedojde. „Eliška mi vrátila zásnubní prstýnek, odmítla si ho nechat,“ prozradil v rozhovoru se Super.cz rocker Noid.

Václave Noide Bárto (43), přiznejte: kdo komu dal kopačky?

Neříkal bych tomu kopačky. Vážně jsme se dohodli vzájemně, že nám bude líp bez sebe. Došlo k tomu posledního ledna u nás doma po premiéře Mam'zelle Nitouche. Problémy byly od doby kolem Silvestra a už mezi námi bylo cítit strašné napětí a negativní atmosféra. Paradoxně se vzduch vyčistil až ve chvíli, kdy jsme našli odvahu sednout si a říct si, už se navzájem dusíme a že to dál dohromady nepůjde.

Hodně v tom zafungovala práce. Zjistili jsme, že potřebujeme mít oba dva absolutní vládu nad svou pracovní strategií. Když je člověk ve vztahu, musí s tím druhým konzultovat, do čeho může jít a do čeho ne. Pochopili jsme, že oba máme kariéru před sebou a že asi bude lepší víc zapracovat na ní.

Povídá se, že Eliška na vás strašně žárlila a navíc jste moc pařil.

To není pravda. Žárliví jsme byli oba přiměřeně a zdravě a co se týče alkoholu, tak kdo mě zná, ten ví, že poslední dobou moc nepiju, protože jsem začal pod vedením trenéra Lukáše Dvořáka dělat thaibox a mám i dost práce, takže na řádění není moc času. Jen v pondělí jsem trochu ujel. Kvůli tomu jsme se však s Eliškou skutečně nerozešli. Navíc na akce jsme chodili spolu a spíš to bavilo víc Elišku než mě.

Vaše bývalka už bydlí jinde. Jak dlouho trvalo, než se odstěhovala?

Po našem rozchodu odjela hned na Moravu za rodiči a pět dnů nato si sehnala dodávku a v den, kdy jsem měl zkoušky muzikálu Aida, to všechno stihla. Můžu vám říct, že to není moc příjemný. Bylo mi to hrozně líto, přece jen jsme spolu byli dva roky. Teď mi moc záleží na tom, abychom vážně zůstali kamarády. Nechceme si dělat naschvály, máme rádi i rodiny jeden druhého a snad je budeme i navštěvovat. Navíc jsme s Eliškou dál v kontaktu. Jen už nejsme partneři.

Vrátila vám bývalá snoubenka zásnubní prsten?

Bohužel. Elišce jsem říkal, ať si prstýnek nechá na památku, že šlo o dárek a stále je její, ale nechala ho u mě. Tak ho má u mě schovaný.

Noide, přiznáte, kdy jste měl naposledy sex?

To vám neřeknu. Jsem v tomhle puritán, a navíc byste loudili (smích).

Takže není žádná Vendulka utěšitelka na obzoru?

Mám hned tři. Jsou to psi Rambo, Rocky a Konny.

Myslíte, že budete schopný brzy navázat nějaký vztah?

Moc se mi asi do něčeho takového v nejbližší době nebude chtít vrhat. Spíš půjde o nějakou kamarádku. Ale vážně nevím.

Eliška si myslí, že pro vás by byla lepší dívka mimo showbyznys.

Hodně jsem o tom teď přemýšlel. Oboje má něco do sebe. Holka ze showbyznysu pochopí spíš umělecký deprese a tlak zvenku, na druhou stranu kdyby nebyla známá, nebudou nás média propírat jako pár a zaměří se jen na mě.

Jaký jste vlastně partner?

Nejsem moc dobrý typ muže na vztah a naprosto upřímně přiznávám, že jsem dost velký sobec. Jak cítím jakýkoliv náznak toho, že mě někdo chce měnit, tak nastane problém. Je mi těch holek dost líto. Až teď už vím, že je to moje vážná potíž, umím to pojmenovat a snad na tom i zapracuju.

Potkali jsme se v outletu v Berouně. Nakupujete, protože chcete být za většího fešáka, když jste teď volný?

Prošoupal jsem si všechny džíny a taky jsem se teď, když jsem sám, rozhodl hodně obměnit šatník.

Reklama

Další články

Načítám