Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) se nechala nafotit pro svého přítele Sašu Vacha tak, jak ji příroda a šikovné ručičky plastických chirurgů stvořily. K vaší radosti se nám podařilo některé odvážné snímky získat.

„Nafotila jsem pro svého miláčka celou sérii těchto fotek. Ty nejodvážnější jsem mu nechala zarámovat a věnovala jsem mu je pod stromeček," říká chirurgicky vylepšená prsatice. Hříšná modelka je na fotkách buď úplně nahá, případně si své zvětšené pětky kryje pernatým vějířem. Přirození jí pak zakrývají samodržící tanga.

Díky speciálnímu prádlu jde vidět tetování ve tvaru kočičích tlapek, které sexbomba ukázala doposud jen vyvoleným. Speciální kalhotky určené výhradně na focení nemají žádné šňůrky a neruší tak siluetu modelky.

Nevšední prádlo, které má v oblibě Fergie, Cameron Diaz, či Tyra Banks, si Dominika neodvažuje nikdy obléct do společnosti pod šaty. „Kdyby mi kalhotky vypadly z pod šatů, tak bych se studem propadla," svěřuje se Mesarošová se svou posunutou hranicí studu. „Je pravda, že si je oblékám, když chci udělat příteli radost. Však vy víte, co mám namysli," pomrkává Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám