Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týdenní pobyt dívek z projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou (38)k moři, spěje v Egyptě k závěru. Mezi dvanácti dívkami, které jej zvládají dokončit, momentálně vrcholí bitva o vítězství, které není jen zadostiučiněním uspět v konkurenci, ale vítězka získá zdarma nafocení booku a ředitelka projektu ji přivede do světa modelingu.

Během týdne jsme účastnice poznali, a je to opravdu velká škála osudů a motivací, proč se vůbec přihlásily. Najdou se tady dokonce i dvě maminky malých dětí. Nejmladším dvěma je sotva šestnáct, nejstarší, třicetiletá, si plní svůj sen o modelingu trošku opožděně, ale s o to větším entuziasmem. Na kurzu jsou poprvé hned dvě Romky, a jsou na to náležitě pyšné.

Všechny se tady chtěly hlavně naučit něco o světě modelingu a šoubyznysu, mnoho z nich přiznalo, že si potřebovaly zvýšit sebevědomí. Stejně jako věk, tak ani výška tady nehraje roli. Nejmenší dívka měří 156 centimetrů, nejvyšší má 187. A pestré je i dosažené vzdělání, od švadlenky po absolventku vysoké školy.

Prohlédněte si jednotlivé dívky v naší fotogalerii, a hlasujte pro tu, která získala vaše sympatie (dívka s číslem 7 na fotografiích z důvodu zdravotních potíží chybí).

Která z dívek má vaše sympatie?
Alice Janzová, 30, Česká Třebová
10,2 %
Dominika Kovandová, 21, Praha
5,2 %
Kateřina Cihlářová, 22, Bilantova Lhota
4,5 %
Michaela Dlesková, 16, Staňkov
6 %
Pavla Visurová, 23, Bruntál
44,1 %
Barbora Kelíšková, 18, Bojkovice
13,1 %
Šarlota Kalejová, 16, Písek
4,7 %
Monika Michalčíková, 22, Studénka
1,9 %
Renata Kurincová, 20, Praha
2 %
Milada Tomanová, 24, Švihov
2,1 %
Denisa Vašková, 28, Písek
3,2 %
Darja Zozulia, 17, Ukrajina
3 %
Celkem hlasovalo 19332 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám