Hlavní obsah
Článek

Moře na chvíli ztratilo sůl, vlny se přestaly vlnit a i slunce zapomnělo opalovat! Dívčí úderná letka Dominiky Mesarošové (38) se právě v těchto dnech stala hlavní atrakcí tureckého přímořského letoviska v Side. A česká princezna Silikonka spolu se svou „školkou pro modelky“ nenechává místní mládence ani na chvíli v klidu. Podívejte se, jaké „baby“ s Dominikou vyjely za hranice všedních dnů a co prováděly nejen na pláži!

Dominika již popáté za poslední tři roky vyrazila k moři se svým kempem pro dívčiny, které touží stát se profesionálními „ramínky na šaty“. Bývalá Playmate všude, kam přijede, způsobí rozruch. Už třikrát v Egyptě, jednou v Tunisu a nyní i u Turků. Místní chlapi z ní mají pomalu trauma a přestávají pracovat, když ji a její „dream team“ zahlédnou!

„Místní pánové si ale naštěstí vůbec nedovolují a zůstávají jen u pohledů. A ty my skoro nemáme ani čas vnímat. Je tu před námi strašně práce. Celý týden dívkám s mým týmem předáváme základy modelingu. Učí se chodit tak, aby to vypadalo naprosto přirozeně, přestože je za tím ve skutečnosti spousta dřiny. Ale nezapomínáme ani na rady ohledně líčení, vlasů, pohybu a stravy. Hlásí se totiž i holky, které si chtějí splnit sen a kolikrát úplně nedodržují zdravý životní styl. A vštěpujeme jim taky profesionalitu. Bez ní se nedá v branži dlouho vydržet,“ říká Dominika.

Ta si pochvaluje, jak její projekt Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři během sedmi dnů udělá z třeba i na první pohled nevýrazných a zakřiknutých dívek krásné a sebevědomé labutě.

„Pokrok je vidět skoro z hodiny na hodinu,“ dodává Mesarošová, která devátého listopadu pořádá casting na další, v pořadí již šestý ročník, jenž se uskuteční příští rok na jaře. Zájemkyně se mohou hlásit na jejích oficiálních stránkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám