Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vítězka třetí řady projektu modelky Dominiky Mesarošové (38), v němž hledá nové talenty, má fantastickou figuru! A především zaujaly její vnady. Dominika jí jako výhru zajistila focení profesionálního booku, při němž ji tým Mesarošky stylizoval do podoby drsné IT Lary Croft ze známé počítačové hry. Podívejte se, jak dopadl výsledek!

„Udělali jsme jí profesionální fotky, aby se mohla začít věnovat modelingu. Pomáhám jí už teď se rozvíjet a realizovat se v naší branži. Budu se o ni navíc starat i co se pracovních nabídek týká,“ řekla Super.cz Dominika, která se při focení také nechala zvěčnit.

„Snímky dopadly perfektně, ten styl jí sedí. Nechala jsem se navíc ukecat a udělala s ní i jednu společnou fotku, aby měla na památku snímek s ředitelkou projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři,“ dodala modelka, která si nemůže vynachválit práci celého svého týmu, jenž fungoval na jedničku.

Mesarošová v dubnu letí k moři s další várkou dívek, v květnu pak na jejích oficiálních stránkách odstartuje casting na pátou řadu, která odletí v říjnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám