Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) na prestižní přehlídce známé návrhářky? Ne, to není sci-fi. Kromě vesnických kulturáků nebo maloměstských diskoték snad nikdo silikonovou večírkovou královnu a milovnici drahých dárků od mužů všech věkových kategorií na přehlídkovém mole neviděl. Natali Ruden ale sebrala odvahu, jakou dosud žádná z jejích kolegyň z branže neměla. Dominika byla hvězdou její autorské show.

Obecenstvo přehlídky, která se konala pod širým nebem v pražské Dlouhé ulici, jež je sídlem několika prestižních českých návrhářek, nestačilo zírat. Vedle klasických žádaných krásek, které zdobí tituly královen krásy jako Renata Langmannová nebo Hana Svobodová, se objevila dívka známá spíše z mejdanů a mileneckých aférek.

To by ovšem nebylo to nejhorší. Konečně vzal někdo Domču, která je velmi milá dívka, na milost. Otázkou však je, kolik práce dalo Mesarošovou do šatů nasoukat. Obvykle jsou totiž šity na postavy typu "ramínko". Na těch róby nejlépe sedí. Když si na sebe Dominika vzala těsný korzet, přebujelé vnady jí přetékaly všude kolem. A to zážitek z přehlídky skutečně nevylepšilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám