Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) si pořizuje konkurenci. Začala pořádat týdenní kurzy, které mají z káčátek bez sebevědomí vytvořit nádherné labutě. Má před sebou už druhý ročník projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři a chystá castingy na třetí.

"Nehledám typické modelky. Holky nemusejí splňovat například výšku, stačí, když jsou hezké a štíhlé. Bereme s sebou vizážistku s kadeřníkem a dívky od osmnácti do osmadvaceti let, mladší musejí mít notářsky ověřený souhlas rodičů," upozornila Dominika.

Uplatnění po kurzu, kdy vítězka získá book v hodnotě dvacet tisíc korun, mohou mít dívky například jako fotomodelky. "Ale každopádně i těm, které se nechtějí této profesi věnovat, se zvedne sebevědomí. Holky po týdnu odjížděly úplně jiné. Naučily se líčit, česat, oblékat a hlavně si uvědomily, jak jsou vlastně krásné, i když o tom předtím neměly tušení," dodala.

Loňská vítězka Jana Kvardová už má book nafocený, natáčela i upoutávky pro akci, kterou pořádala jedna firma, chodí s Dominikou módní přehlídky. A vypadá naprosto úžasně.

"Samotnou mě překvapilo, jak velký zájem byl po loňském ročníku, který proběhl v Egyptě. Letos jsem měla v plánu zase jenom jednu cestu, ale nakonec se do Tuniska pojede dvakrát, v červnu a v září. Na tu druhou akci teprve proběhnou castingy od 1. června," vysvětlila Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám