Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) se rozhodně nemíní začít zahalovat do neprůhledných hábitů. Svým tělem, které stále dostává do varu statisíce mužů, umí provokovat. A čím dál tím víc! Bývalá česká Playmate dostala stejný titul i na Slovensku a pro tamní muže se svlékla v prestižním časopise s králíčkem v logu. Podívejte se do fotogalerie, čím se zase Dominika pochlubila!

K focení došlo v designovém hotelu v Bratislavě. „Každý pokoj byl v jiném interiéru. Lidé, kteří se tam jdou ubytovat, si mohou vybrat podle své momentální nálady, třeba růžový pokoj nebo černý jako pohřebák, ale i další. Proto jsme se tam vyřádili, neboť jsme každý snímek pořídili jinde,“ vzpomíná na práci Mesarošová. Fotografem se stal Mario Gotti, make-up měla na starosti Mirka Fagušová.

„Byla to pro mě čest, stát se Playmate i na Slovensku. Lidé mě tam trochu znají z druhé série Čápů s mákem (Kapor na torte). Zatímco v českém VIP Prostřeno! se mi moc nevedlo, tamtu soutěž jsem tehdy vyhrála,“ vzpomíná sexbomba, která je ráda, že dostává čím dál více podobně prestižních nabídek.

Zatímco v Česku pro stejný časopis fotila před čtyřmi lety, Slováci ji oslovili až nyní. Ale neprohloupili. „Byla to velká změna a velmi příjemná spolupráce. Nejde o tak sprostý časopis, kde holky roztahují nohy. To je na mě moc. Tohle bylo sexy, mělo to grády, bylo to trochu glamour. Prostě krása,“ pochvaluje si výsledek pózování Dominika Mesarošová. A kolik za práci dostala?

„Co se týče částky, o tom se zmiňovat nechci. Ale myslím si, že se nemám špatně, tak si to lidé mohou sami domyslet,“ dodává s úsměvem silikonová modelka.

Reklama

Další články

Načítám