Hlavní obsah
Článek

Silikonová kráska Dominika Mesarošová (38) na sebe opět upozorňuje. Svlékla se pro další pánský magazín. Odhalila se před objektivem fotografa Jana Tůmy a intimní partie se rozhodla neukázat. Bradavky si nechala zakrýt střapci.

Dominika prostě umí zaujmout a zamířit na další tučná konta. Mluví se o tom, že vztah s o čtyřicet let starším snoubencem Petrem Ptáčkem je minulostí. Mesarošová jako jedna z mála modelek otevřeně několikrát přiznala, že peníze jsou pro ni velmi důležité. "Nebudu lhát. S chudákem bych nebyla. Je to pro mě hodně podstatná věc," tvrdí sexbomba.

O rozchodu s Ptáčkem ale mluvit nechce. "O mém vztahu nebudu mluvit. Svatba nebude," řekla Super.cz Mesarošová. O nových žhavých fotkách se ale rozpovídala o poznání více. Sexy prádélko zakrývá jen nejnutnější partie. Bradavky na ňadrech má zakryté střapci, vesele vystrkuje zadeček v kalhotkách ze sexshopu a do objektivu vrhá svůdné pohledy.

"Z fotek jsem nadšená. S Honzou Tůmou se mi fotilo skvěle. Fotili jsme spolu několikrát a vždycky byl výsledek výborný. Prádlo bylo sakra sexy. Na normální nošení to není, ale například pro postelové hrátky je jako dělané," dodala Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám