Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dominika Mesarošová (38), která už si po nedávném rozchodu stihla najít nového milence, opouští svůj byt v Praze-Stodůlkách. I přes luxus, kterým se obklopila, už jí výborně vybavená bytová jednotka s obří terasou nestačí a začala se podle našich informací shánět po domě na kraji Prahy. „Poptává se hlavně v Průhonicích po novém baráku,“ svěřila se nám čtenářka, která se ozvala do redakce.

Mesarošová to nepopírá. „Lidi jsou hrozné drbny. Ale je to fakt. Byt jsem si sice vypiplala do dokonalosti teprve před půl rokem, ale vlastní dům s velkou zahradou byl vždycky můj sen. Takže chci byt rychle prodat a sehnat si úplně nový, ale už postavený dům někde kolem Průhonic,“ plánuje Mesarošová. Ta má sice prý našetřeno docela dost peněz, ale stejně asi bude muset sáhnout k hypotéce. Byt, jenž má hodnotu zhruba kolem čtyř miliónů korun, jí nové bydlení nezaplatí. A na novou lásku se prý rozhodně nespoléhá.

„Těším se, až si v domě budu všechno navrhovat. Ať už kuchyni, skříně nebo podlahy. Baví mě ladit detaily dohromady,“ zasnila se Dominika, která chce velký dům i proto, že časem plánuje velkou rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám