Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) má za sebou týden plný práce, ale také opalování. V Egyptě učila začínající kolegyně, jak se chovat na mole, jak jednat s novináři, či jak o sebe pečovat. Přesto si ale našla čas i na lenošení. Náš čtenář ji zachytil ve chvíli, kdy odhodila vrchní díl plavek a nechala konečně volně dýchat svá mega ňadra. Podívejte se do fotogalerie!

Dominika se za svá prsa nikdy nestyděla, a ani teď, když se dozvěděla, že byla potají focena, se nijak nerozčilovala. „No a co? Ten, kdo to fotil, je pěkně trapnej. Mohl se slušně zeptat, třeba by měl lepší snímky. Ale musel být ode mě hodně blízko. Je divné, že jsem si ho nevšimla. No nevadí, snad mu ty fotky udělaly radost,“ hodila problém za hlavu modelína, která si sundala vrchní část plavek proto, aby si mohla opálit záda a nezůstal na nich bílý pruh po šňůrce. „Kdyby ten člověk byl trpělivější, sem tam jsem se opalovala i břicho,“ směje se Mesarošová, která v egyptské Hurghadě v resortu El Palacio zaučovala devítku modelek, jak uspět v branži. Na stejném míástě byl i náš čtenář. A focení nahoře bez určitě nepatřilo k radám Dominiky.

„Bavily jsme se ale o tom, která z holek by chtěla silikony. A řada odpovědí a odůvodnění byla překvapující,“ dodala Mesarošová, která se o víkendu vrací zpět do Čech a do standardního pracovního procesu. Ještě předtím ale stihla s novými kamarádkami uspořádat v Egyptě módní přehlídku.

Reklama

Další články

Načítám