Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Známe ji spíš méně oblečenou, ale modelka Dominika Mesarošová (38) dokazuje, že umí elegantně nosit i společenské šaty. Dokázala to na exkluzivní módní přehlídce v Egyptě, kterou uspořádala spolu s dalšími devíti českými kráskami pro tamní české turisty. A nejen Dominice, ale i dalším slečnám to ohromně slušelo. Podívejte se do fotogalerie!

Módní show se konala na pódiu resortu, ve kterém Mesarošová a její suita od soboty bydlí, a pro většinu jejích svěřenek, které vzala k moři, aby je naučila základy modelingu, to byla životní premiéra. Přesto se vedle sebevědomé ostřílené profesionálky neztratily.

„Jsem na dívky neskonale pyšná, udělaly mi ohromnou radost. Spolu s Tomášem Arsovem jsme vymysleli docela složitou choreografii, ve které nechyběla ani pomyslná pyramida, ale holky ji stejně zvládly. Samozřejmě se při přípravách dělala spousta chyb, ale když přišlo na věc a předstoupily před opravdové obecenstvo, chovaly se líp než leckteré mé zkušené kolegyně. Po nervozitě a stresu nebyl v jejich výkonu ani náznak,“ pochvaluje si své ovečky Mesarošová. A spolu s nimi také za módní přehlídku, která přilákala stovky zvědavců, sklidila zasloužený aplaus.

Českou Playmate čekalo také velmi těžké rozhodování. Z devítky nadějných adeptek na nové topmodelky mohla vybrat jen jednu, které bude do budoucna pomáhat s kariérou. „Trochu se mi nelíbí, že mezi nimi už kvůli tomu roste nervozita a hlavně dávají najevo rivalitu a tvoří odbojové skupinky, ale snad všechny pochopí, že pro ně pobyt se mnou v Egyptě byl hlavně příležitost něco se dozvědět o módní branži a že té, kterou jsem si nakonec vybrala, nebudou jako malá děcka závidět. Vyhrát zkrátka může jen jedna,“ dodala s povzdechem modelína.

Reklama

Další články

Načítám