Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Partička krásek v čele s Dominikou Mesarošovou (38), která momentálně pořádá konkurs na novou hvězdu modelingu, se v Egyptě rozhodla způsobit novou revoluci. Tentokrát ale ne politickou, nýbrž erotickou. Deset vnadných a půvabných slečen se od rána do večera vystavuje v titěrných plavečkách paprskům a pohledům chtivých domorodců, kteří doteď z žen viděli maximálně tak oči. Podívejte se do fotogalerie na dívky, jež jsou adeptkami na nové české královny krásy!

Slečny se sice klasicky rožní na slunci, ale přesto stíhají ještě i trénovat všechno, co správná modelka musí umět. Ve čtvrtek večer je čekala životní premiéra, když se před zraky stovek českých turistů i jiných cizinců chystaly na svou první přehlídku. Největší hvězdou ale samozřejmě měla být bývalá Playmate Dominika. „Tomáš Arsov ale všechny změní k nepoznání. Když si vezme i obyčejnou holku do parády profík, udělá z ní dokonalou krásku. Já ale žádné obyčejné slečny nemám, všechny jsou originály a každá něčím zaujme,“ věří Mesarošová, která se svou partou budí v Egyptě nebývalý rozruch.

„Pořád se na nás někdo dívá nebo po nás něco pokřikují, ale my se věnujeme svému programu,“ říká Dominika.

Ta ještě zdaleka nemá jasno, kterou z devíti adeptek na svou chráněnku, jíž se bude snažit ve světě modelingu ze začátku se vším pomoci, si nakonec vybere. „Je to moc těžké. Nakonec se možná rozhodnu až v letadle nebo doma,“ dodala Dominika Mesarošová závěrem s tím, že podobný konkurs příští rok chystá uspořádat také pro mladé muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám