Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco na území České republiky panuje přísná prohibice, která především alkoholikům a hvězdným alkoholičkám z okrajových částí Prahy činí jistě nemalé problémy, krásky v čele s Dominikou Mesarošovou (38) se před ní rozhodly uprchnout za hranice všedních dnů. V Egyptě sice do sebe lijí spíš nealko a u nás zakázanou vodku jen výjimečně, ale přesto dělají všude kolem sebe pořádný rozruch. Podívejte se do fotogalerie a pochopíte proč.

Dominika vzala k moři devět vítězek castingu projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. A jak je vidět, vybírala opravdu velmi zajímavé typy dívek. „Některé jsou krásné samy od sebe, z jiných se vyloupnou neskutečně hezké holky, až si je vezmeme s kadeřníkem a vizážistou Tomášem Arsovem do parády,“ pochvaluje si své ovečky Mesarošová, která hned první večer velkolepě oslavila své 27. narozeniny.

Ta se rozhodla dát šanci nezkušeným mladým dívkám, jež přitahují světla ramp a módních přehlídek. „Sice dost jíme, ale také hodně často cvičíme a rácháme se v moři i bazénu. A holky učím, jak chodit na přehlídkách, jaké dělat pózy, jak mluvit s médii a další věci. Takové rady začínajícím modelkám nikdo zadarmo nedá, takže jsem ráda, že si z toho, co jim říkám, opravdu hodně berou,“ chlubí se Dominika, která je ráda, že se jí do konkursu přihlásilo tolik slečen, přestože má někdy v médiích pověst zlatokopky.

„Aspoň je vidět, že lidé nevěří všemu, co se píše, a spíš dají na vlastní úsudek,“ dodává sexbomba, již čeká s dívkami ve čtvrtek večer v resortu v Hurghadě, kde bydlí, velká módní přehlídka. Fanoušci vnadné modelky tak mají příležitost stihnout si koupit nějaký last minute zájezd a přiblížit se své hvězdě. Už takhle parta polonahých dívek svou krásou přitahuje davy turistů, kteří z nich nespustí ani na chvíli oči.

Reklama

Další články

Načítám