Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dominika Mesarošová (38) dál šlape do vosího hnízda a provokuje paní Štěstěnu. Jako už loni, i tenhle rok hledá nové kandidátky na modelky, které chce vypiplat k dokonalosti a udělat z nich svou konkurenci. Super.cz byl přítomen na castingu, z kterého vzešla patnáctka holek, jež s mocně obdařenou Dominikou pojede i na soustředění k moři. Tam se naučí z modelingové branže vše potřebné. Podívejte se do fotogalerie na to, jaké výstavní kousky si „Mesaroška“ vybrala!

„Přišlo čtyřicet slečen, z nich jsme vytřídili dvacítku a nakonec sestavili silnou patnáctku. Ty s námi v červnu poletí na soustředění a tam se jim i s týmem budeme profesionálně věnovat,“ říká Mesarošová, která si ve finále vybere jednu dívku, kterou bude zastupovat a věnovat se jí na sto procent.

Mezi vybranými dívkami je všehochuť – jak dívky, které jsou už dnes hotové sexbomby, tak ty, které se teprve vyloupnou a po zásahu odborníků z nich budou nádherné labutě. „Vždycky říkám, že šanci u mě má každá dívka. A s těmi, které přišly a které jsme si vybrali, se dá pracovat. Některé na sobě budou muset skutečně hodně zamakat, ale vidím, že jde o holky, se kterými by mohla být slibná spolupráce,“ raduje se bývalá Playmate, které při akci málem ublížil reklamní stojan. „Spadl mi na hlavu a málem mě sroloval s sebou,“ směje se.

Dívkám se bude snažit vštípit základní pravidla chození na mole, ale třeba jim i zvýšit sebevědomí a hlavně - změní jim vizáž. „Už máme jasnou představu, co a jak s tou kterou dívkou udělat. Jednu černovlásku přebarvíme na blondýnu a dopředu vím, že to bude bomba. Jiná slečna bude potřebovat plastiku nosu. Vím, že pak krásně rozkvete. Po castingu za mnou přišla a hrozně moc mi děkovala za šanci a říkala mi, jak velký jsem pro ni vzor. Bylo to tak dojemné, až mě to rozplakalo,“ svěřuje se Mesarošová, která pro velký zájem už dnes chystá třetí ročník akce Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři.

„Průběžně se mi na mailu objednávky@dominikamesarosova.cz mohou hlásit další zájemkyně. Červen už je uzavřený, ale brzy se do toho pustíme znovu. Dívky projekt zaujal, chtějí pomoci a mě to baví. Takže do toho půjdu zase,“ dodala Mesarošová, které na castingu v klubu Theatro v pražském Karlíně radila porota v čele s kadeřníkem Tomášem Arsovem, Danou Hatoňovou (make-up), Petrem Heidingerem (styling), Šárkou Holakovskou (cestovka) nebo Janou Kvardovou, vítězkou prvního ročníku projektu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám