Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmilenec Ivety Bartošové (†48), hrabě Domenico Martucci (47), honí slávu, kde se dá. Takhle se zpěvák naprosto nečekaně objevil na tiskové konferenci, která avizovala vystoupení jeho krajanů, legendárních Ricchi e Poveri. A když se začalo fotit, okamžitě se k nim nenápadně přidal.

Na vystoupení je přitom pozval Michal David (63), jenž v pondělí a v úterý nahrazoval svoje zrušené koncerty v pražské Lucerně, které odložil v době státního smutku za exprezidenta Václava Havla. "V Česku jsme poprvé vystupovali v roce 1983 a to právě v Lucerně. Od té doby se pravidelně a rádi vracíme," vzpomínal zpěvák Franco Gatti, který spolu s Angelou Brambati a Angelem Sotgiuem skupinu tvoří už čtyřiačtyřicet let.

"Chystáme se tady brzy představit i naši novou desku," dodal. Zpěvačka Angela zase miluje český porcelán. "Ty krásné růžové hrníčky, které jsem si v Praze koupila v osmdesátých letech, dodnes zdobí můj obývák," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám