Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Odborník na všechny náležitosti světa Josef Rychtář (65) se rozhodl poskytnout národu, který o něm už dlouhé měsíce neslyšel, a tak se mu už strašně moc stýskalo, své „fundované“ názory na syna své zesnulé manželky Ivety Bartošové (†48) Artura Štaidla (27). Nepochopíte, co o něm prohlásil!

Celé jeho povídání se snaží tvářit jako vlastně víceméně kamarádské vůči chlapci, s nímž nějaký ten čas také žil pod jednou střechou. Jenže po jeho slovech zůstává velmi hořká pachuť.

Artur působí v tvrdé metalové kapele Behind The Mirror (Za zrcadlem) a říčanský všeználek zvyklý na přeslazený pop je z hudební produkce syna Ivety úplně v šoku.

„Otázka je z mého pohledu, jestli hudba, kterou zvolil, je správná. Nějak mi to k Arturovi nesedí. Je mi záhadou, že se dal na takovou tvrdou muziku,“ řekl v Aha! Rychtář s povinným dovětkem, že by ale Ivetka byla pyšná. Ještě že fanynky kapely, která je v daném žánru docela dost úspěšná, názory stárnoucího seladona nezajímají.

Pak ale Rychtář přidal i výčitky.

„S Arťou jsem vycházel velmi dobře (všichni si určitě vzpomínají na to, jak bylo mladíkovi poslední vnucování se vdovce do jeho přízně příjemné – pozn. red.). Zkoušel jsem ho několikrát kontaktovat, ale jeho číslo už neexistuje. Čekal jsem, že ho budou zajímat poslední dny Ivetky, ale jsem zklamanej,“ poplakal si Rychtář nechápající to, že ne každý se chce v minulosti divně neustále dokola nimrat. Asi pro něj ten, kdo doma nemá oltář a nábožně neuctívá své zesnulé, není správný truchlící.

Říčanský občan by teď měl řešit úplně jiné věci. Na krku má exekuci ve výši čtvrt miliónu korun. Tolik měl zaplatit rozvodové právničce své bývalé manželky za její urážení nejen v tisku, ale neměl se k tomu.

Co si myslíte o slovech Rychtáře na adresu Artura Štaidla?
Má naprostou pravdu
1,6 %
Jeho vyjádření je nešťastné
0,7 %
Ať nechá toho kluka na pokoji!
61,5 %
Rychtář už by se neměl nikdy k ničemu vyjadřovat
36,2 %
Celkem hlasovalo 51864 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám