Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Eliška Bučková (34) asi nemá pud sebezáchovy! Jedna z nejžádanějších „kostí“ českého šoubyznysu, která nedávno ukončila vztah s hezounem Jakubem Malinou, jede riskovat život do Amazonie. Aby přežila, na to bude sice dohlížet rybář Jakub Vágner (42), přesto i ten přiznává, že tam půjde o kejhák!

Eliška bude s ním, Ivanou Jirešovou (47) nebo členem Dakar týmu Pavlem Kulajtou fotit kalendář, v němž se použijí různé indiánské artefakty. Za aparát se postaví Jakub Ludvík. A všude okolo bude asi milión zvířátek, která budou mít chuť hezkou českou modelku ochutnat.

„Nebojím se, myslím si, že to bude příjemná změna. Možná si sáhnu na dno svých možností a možná překonám i samu sebe,“ řekla Super.cz Eliška s tím, že si myslí, že se na expedici do největšího lesa světa, který je rozlehlejší než Evropa, naučí trochu víc pokoře.

I když nebezpečí bude číhat na každém rohu (členové budou tisíc kiláků od nejbližší civilizace), žádné speciální pojištění si modelka nepořizuje. „Stoprocentně věřím Kubovi, že se s ním vrátím v pořádku,“ doufá.

Kdo by čekal, že si s sebou poveze dvacet kufrů s oblečením, ten by se pletl. Povolenou bude mít jen jednu krosnu.

Focení podle ní bude zajímavé. „Líčení bude speciálními barvami, protože tam je 80procentní nebo 90procentní vlhkost a taky moje vlasy nikdo v životě v tomhle prostředí není schopný vyfoukat. Takže budu mít afro,“ směje se Eliška.

Ta sice nechtěla odpovídat na otázky, jestli už konečně někoho má, i tak ale vlastně naznačila, že sama není a že se o ni nějaký ten muž bude v Česku určitě bát.

Reklama

Další články

Načítám