Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ta snad přivábí i muže, které „plechovky“ na čtyřech kolech vůbec nezajímají! Pětadvacetiletá modelka z Ostravy Michaela Kročková se odvážně odhalila před fotoaparátem, aby se nechala nafotit na vstupenky a billboardy k největší automobilové výstavě u nás. Líbí se vám? Mrkněte do fotogalerie!

Míša je po Kamile Kubíkové a Kristýně Schon již třetí dívkou, jejíž tvář se objeví na plakátech k výstavě. „Atmosféra při focení byla parádní a navíc vznikly fotografie, z nichž mám obrovskou radost,“ směje se blonďatá modelka.

„Původně jsme měli fotit při zapadajícím slunci, ale zradilo nás počasí, které nás zahnalo do garáží nákupního centra. I když si fotograf musel - co se světla týče - vystačit s okolními zářivkami, poradil si s tím skvěle. Jsem nadšená, získat tuhle zakázku byl boj a posouvá mě to v kariéře modelky o velký kus dál,“ dodala Kročková.

Ta bude spolu s finalistkami Miss léta poslední srpnový víkend pózovat u automobilových skvostů, které se sjedou z celé Evropy do pražských Letňan. Ona sama se na výstavě objeví u nádherného bílého Porsche.

Reklama

Další články

Načítám