Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Co Čech, to muzikant, co český člověk, to jiný názor na ženskou krásu. To se dobře ukázalo při stále ještě probíhající soutěži krásy Miss léta. Zatímco v prvním semifinále, jež ochromila příroda, porota poslala do finále jistý druh dívek, v tom druhém zvítězily úplně jiné krasotinky. Mrkněte na jejich půvaby, z nichž jeden je opravdu mimořádně velký a hřmotný!

Tahla ajťácká soutěž krásy, která se celá, včetně finále, odehrává v plavkách, patří v pražském aquaparku k žádaným lákadlům. Při semifinále se tu hlavně pánové, stejně jako loni, prali o co nejlepší výhled na pěkné holky. A také byl zájem o společné focení s nimi.

„Není náhoda, že dívky jsou různorodé. V každém semifinálovém kole je hodnotí úmyslně jinak složená porota a díky tomu se na úplném konci utkají slečny různého vzhledu a proporcí. Sto lidí má sto chutí, každý si tak ve finále přijde na své," říká organizátorka Alexandra Belingerová, která převzala štafetu po Elišce Bučkové a Janě Studničkové.

Dvanáct finalistek se mezi sebou poslední srpnový víkend utká už po několikáté o vítězství na největší automobilové výstavě Prague Car Festival. Krásky ale nebudou jen soutěžit. Čekají je také dva dny pózování u sportovních a historických aut. Ty, které budou nejšikovnější, získají nejvíc hlasů od návštěvníků výstavy, což jim může u konečného rozhodování velmi výrazně pomoci.

Reklama

Další články

Načítám