Hlavní obsah
Článek

Felix Slováček (80) a mladá výtvarnice Lucie Gelemové (41), o níž je nejen saxofonistova manželka Dagmar Patrasová (67) skálopevně přesvědčena, že je jeho milenkou, se nevídají žádnou krátkou dobu! Super.cz získal fotografie z prosince minulého roku, kdy Felix svou mladou múzu, jíž podle svých slov pouze pomáhá po umělecké stránce (nebo ji drží skoro partnersky za ruku, aby neupadla), vyvedl do společnosti, kde se ale radši drželi dál od sebe. Prohlédněte si fotogalerii!

„Šlo o narozeniny Milana Drobného. Nejdřív měl v Lucerně koncert, pak afterpárty v nedalekém hotelu. Felix přišel s Lucií Gelemovou, seděli spolu u stolu, ale asi kvůli přítomnosti novinářů se věnovali raději jiným lidem. Slováček hodně tančil s Maruškou Tomsovou,“ říká svědek události.

Gelemovou, která se prý přestěhovala nedaleko domu Dády a Felixe, aby byla svému guru nablízku, vzal tehdy do kola i sám oslavenec. „Předtím jsem ji vůbec neznal, Felix mi ji rozhodně nepředstavoval jako svou partnerku. Já nevím, co s ní teď má, nebo nemá, ale tančili jsme tam s různými ženami. Já tancoval i s tou jeho údajnou holkou. Je to žena, která může vyhověti více lidem, což je dobře,“ směje se Drobný. „Nic vážného v tom u nich ale nevidím,“ dodal vzápětí pro Super.cz zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám