Hlavní obsah
Článek

Přichází další střípek z komplikovaného vztahu Ivety Bartošové (†48) a Josefa Rychtáře (65) a opět neukazuje vdovce v tom nejlepším světle! Pokud je pravdivý, ukazovalo by to na to, že na zpěvačku její druh tlačil, jen aby z její slávy vytřískal nějaké peníze. Nebo je to všechno úplně jinak?

„Iveta byla na Rychtáře naštvaná hned za několik věcí. Vadilo jí třeba, že se za jejími zády paktuje s novináři, pořád si s nimi telefonoval, a jí tohle u jejích partnerů vždy strašně vadilo. A také si mi stěžovala, že ji nutil, aby podepsala smlouvu Slávkovi Bourovi ohledně filmu, který o ní chtěl natočit. Tlačil na ni, ať to podepíše, přitom Iveta to odmítala, protože prý neměla šanci si to prostudovat,“ líčí Stanislav Lysý.

Podle Boury něco podobného při jeho schůzce s párem padlo. „Nechtěla to podepsat a pan Rychtář, kterého jsem poznal jako velmi nespolehlivého člověka, na ni hrozně křičel, ať nelže, že to četla. Iveta kvůli tomu byla naštvaná, říkala, že o tom nic neví,“ vybavuje si Boura, který chtěl Bartošovou spojit s filmem o zpěvačce, jejíž osud se nápadně podobal tomu jejímu. Dokonce v něm za určitých okolností mohla hrát víceméně samu sebe.

Bartošová měla za podpis získat půl miliónu na začátku a později další a údajně o dost větší finance. Kvůli krachu jednání pak ale ze snímku sešlo a oba muži (Rychtář a Boura) se přes média obviňovali z různých věcí.

Otázkou je, zda Rychtář opravdu křičel, a pokud ano, tak jestli ne oprávněně (kdo ví, zda Iveta na prostudování smlouvy nezapomněla, jak se u ní v jejích horších chvílích stávalo) a vzteky, že se tím Iveta připravuje o finance, které nutně potřebovala. V té době totiž asi víceméně chod její domácnosti šel minimálně zčásti z jeho kapsy. Hypotéka na dům byla drahá a Rychtář věděl, že takové peníze by zpěvačku na dlouhý čas slušně zajistily.

Reklama

Další články

Načítám