Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Martin Maxa (63) by měl být podle občanky už usedlý seladon, ale coby vášnivý sportovec vypadá tak dobře, že po něm letí holky snad ještě víc než zamlada. Protože je ale šťastně zadaný, dušuje se, že nabídky fanynek, které by na vlastní tělo chtěly okusit, co má v nadupaných plavkách, nevyužívá. Super.cz se ale svěřil s asi nejkurióznější žádostí o erotické sblížení!

„Nabídky chodí. Poklidně si ale brouzdám podzimem života a takovým nabídkám nepodléhám. Jednou jsem ale hrál v nejmenovaném městě a na pódium mi tenkrát hodila, pravděpodobně tedy nějaká slečna, dámské kalhotky. Na nich byl provázkem přivázaný klíček a cedulka s adresou a popisem, jak se k ní dostanu,“ přiznal nám Martin na veletrhu kosmetiky na pražském Výstavišti.

Výzvu prý nepřijal. „V tomhle jsem velmi korektní,“ tvrdí kategoricky a odmítá tak i drby o tom, že má v Praze tajný šmajchlkabinet. Je údajně věrný až za hrob!

Maxa na výstavě zkoušel výrobky z Mrtvého moře, prý to ale s patláním krémů na sebe v soukromí nepřehání.

„Pečuju o sebe, snažím se udržovat. Z dob studií fakulty tělesné výchovy jsem si odvezl spousty návyků, které praktikuju dodnes. Jezdím na kole, běhám, cvičím doma. Patří to ke kultuře těla,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám