Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Českým šoubyznysem se už pár dnů nese šokující zpráva: Karel Gott (†80) se zbavil manažerky a místo ní bude po jeho boku jeho žena Ivana Gottová (48)! I když podle samotného zpěváka je to trochu jinak, daleko od pravdy to přeci jen nebude.

Karel Gott se uchýlil do péče účetní Jaroslavy Herzerů krátce poté, co v roce 2010 odešel od Františka Janečka. Že se s ní teď skutečně rozloučil, nám Slavík potvrdil.

„S paní Herzerů jsme ukončili spolupráci v dobrém, ona sama to už také nechtěla dál dělat. Podali jsme si ruce a poděkoval jsem jí za léta spolupráce. Není mezi námi ale vůbec žádný problém,“ řekl Super.cz Karel Gott s tím, že typický management vlastně ani nepotřebuje.

„Není třeba mě nabízet jako neznámého zpěváka. Když mě někdo chce na vystoupení, vždy se mi nějak ozve. Až mě bude někdo chtít, předám to osobě, která bude administrativně zajišťovat termíny a vyjedná podmínky, to já osobně už nemohu,“ uvedl. Že by byla onou osobou jeho žena, odmítá.

„Je to paní Sekaninová, velmi zkušená žena z Divadla Broadway, kde Ivanka pracovala. Celý tým mi ji doporučil, je to velmi zkušená paní, která svou práci umí skvěle. Vyřídí administrativu, faktury a podobně. Bude mi prostě dělat administrativu,“ vysvětluje.

A jak je to s fámami o tom, že vše teď bude mít pod palcem jeho choť?

„I kdyby to tak řekněme bylo, tak to není ani management. Přichází nabídky, termíny, to je zaznamenáno a dohodnuto. Ivanka mi samozřejmě doma pomáhá. Třeba s tříděním pošty nebo mi zaznamenává do kalendáře, že má o mě někdo zájem. A to pak předám paní Sekaninové, která mi bude zajišťovat agendu a sekretariát,“ dodal Gott. Kdo se mu nyní bude chtít ozvat, musí napsat na email managementu, přes něj pak teprve vše poputuje k nové spolupracovnici. Gott (a možná nejen on) tak bude mít dokonalý přehled o tom, kdo ho oč žádá.

Gottová na organizování jeho programu bude mít ale přeci jen velký podíl. „Ivana mi řekla, že bude hlídat termíny, a kdybych se o nějakém dozvěděl, abych ji informoval,“ potvrdil Super.cz šéf Boom!Bandu Jiří Dvořák, Gottův dvorní kapelník.

Reklama

Další články

Načítám