Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka zpráv na Primě Terezie Kašparovská má sice půvabnou tvářičku, ale sama o sobě klidně řekne, že jen nehezká. Jen použije drsnější výraz. Podívejte se na video, jak o sobě Terezie smýšlí!

„Ještě, že už jsme venku. Jdeme se osprchovat, protože jsem zpocená, hnusná a unavená. Nejhorší je, že jsme nic neudělali. Jen jsme přišli a odešli. Jsem úplně hotová,“ hudruje ve videu Terezie, jež se v rámci natáčení pořadu Na vlastní riziko, který Prima family vysílá v pondělí od 22:10 hodin, podívala do dolu. Kromě toho má za sebou i likvidaci starých hrobů, při kterých se musela přehrabovat v kostech nebožtíků. „Na to, že jste takřka nad hrobem, vypadáte docela dobře,“ vtipkoval s Kašparovskou hrobník. „Děkuju, snažím se, žiju zdravě,“ kontrovala moderátorka a vyloudila odzbrojující úsměv.

Pak už jde ale do tuhého. Když leze do hrobu, ptá se: „Co když na tu kost šlápnu, co se stane?“ Muž ze hřbitovní zprávy ji s černým humorem, jenž je lidem této profese vlastní, odpoví. „Může prasknout. A to byste dámě zlomila nohu. A to bych viděl nerad.“

Kašparovská se objeví také v sklárně. A z horka má takovou žízeň, že vypije pivo na ex. Pořad vznikl proto, aby divákům ukázal hvězdy televize Prima v extrémních situacích. Na své si přišla například i Bára Tachecí, která prošla hustým antiteroristickým výcvikem.

Reklama

Další články

Načítám