Hlavní obsah
Článek

Daře Rolins (51) se blýská na horší časy. Vdova po zesnulém motocyklistovi Jindřichu Rotreklovi (†63), který zemřel po srážce s vozem Dary loni v létě, má v ruce pořádné eso! Za 28 tisíc korun nechala vypracovat nový posudek, který na rozdíl od toho původního jednoznačně viní Rolins z toho, že na nehodě má lví podíl.

Olga Rotreklová (69) (60) od smrti manžela zhubla patnáct kilogramů, ale přesto se rozhodla nevzdat svého boje za údajnou pravdu. Myslí si, že Dara se schovává před zodpovědností, před kterou ji chce vdova svým novým počinem dohnat. „V televizi, novinách i časopisech říká neskutečné lži. Kdyby alespoň mlčela a nedráždila nás,“ uvedla Rotreklová v rozhovoru pro týdeník Plus 7 dní (článek je možné najít ve fotogalerii).

„V TopStaru Dara tvrdila, že my pozůstalí máme víc posudků a stále nejsme spokojení. Na každém posudku je prý vidět, že je nevinná, ať se podívá zleva, zprava, seshora, zdola.

To je absolutní lež! Máme jen jeden posudek a o její nevinně v něm není řeč,“ říká paní Olga. Nový i původní posudek nyní přezkoumávají znalci v Brně, kteří mají za úkol vytvořit revizní materiál. Ten má definitivně rozhodnout, na čí straně byla vina. S Darou to prý ale příliš valně nevypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám