Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě pře pár týdny to vypadalo, že vztah mezi expartnery Darou Rolins (51) a Matějem Homolou je relativně v klidu. Už kvůli jejich dceři Lauře. Teď je vše opět jinak. Homola se v rozhovoru nevybíravě vyjádřil ve smyslu, že je Dara trapná a ubrečená, když ve své písni Nebe, peklo, ráj popisuje jejich rozchod kvůli Matějově nevěře. A Dara nad tím nemávla rukou. Cítila potřebu se na Super.cz k expartnerovi vyjádřit.

"Zpívám o životě. O tom, co jsem prožila. Nebyla to zrovna legrace," svěřila. "Nebrečím, nerozčiluji se, jen popisuji své pocity. A že jsem podle Matěje ubrečená a trapná? No, jestli to tak vnímá. Jestli jsem trapná a ubrečená, tak hlavně kvůli němu. Nikdo jiný mi srdce nezlomil," dodala.

A vybrala i úryvek z textu, který je pro ni důležitý. " Mysli si, co chceš, aj ke´d viem, že lutuješ, ja ti za včerajšok píšem mínus. Jazva na duši, život nás troch otočí, klúče k našej láske vrát. Chcem ten trapný koniec zkrátit, mužský princíp v tebe zmlátit, nechcem pátrat po tom, kde a kolkokrát. Zbytočná se zdá každá dalšia hra."

Zpívat o svém životě je typické pro většinu zpěváků. Homola sám není výjimkou, ač tvrdí opak. "Akorát že on zpívá, že ji má holka ryšavou nebo o pozitivním vlivu hulení na jeho život," míní zdroj blízký bývalému páru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám