Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) má s hollywoodskými hvězdami společné, že na sobě maká komplexně. Přestože popová diva začala nedávno patřit mezi čtyřicátnice, při pohledu na její postavu byste jí hádali nejvýš tak pětadvacet. Trik prý spočívá v tom, že dává přednost cvičení před dietami a věnuje se jen pohybu, který ji baví.

Nejčastěji se tedy hýbe při tanci, klasicky v posilovně pod dohledem trenérky a na hodinách pilates a boxu.

„Do fitka chodím dva dny v týdnu, další dva dny mám pilates. Je to jen hodina, tu si pro sebe najdu vždycky," říká Dara, která doporučuje pravidelnost a velkou dávku trpělivosti: „Jde to těžce a pomalu, ale je to trvalý stav na rozdíl od různých diet."

A to Dara nikdy nepoleví? „Jasně, že se mi někdy strašně nechce, jsem líná nebo mě ’bolí člověk’, ale tak jak se vy budete chovat k vašemu tělu, tak se bude vaše tělo chovat k vám. A proto se nakonec vždycky překonám a nemusím vám říkat, jak jsem pak na sebe po takové hodině pyšná."

Zpěvačka je zářným příkladem člověka se sportovním duchem a odhodláním. Právě z toho důvodu je nejen návštěvnicí, ale i tváří kampaně známého fitness centra. „Mám ráda, když je jakákoliv reklamní kampaň uvěřitelná, v mém případě funguje mé tělo jako důkaz," směje se Rolins.

Reklama

Další články

Načítám