Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolem vily zpěvačky Dary Rolins (51) se pohybují exekutoři jako supi. Nelekejte se, jedna z našich nejlépe placených zpěvaček není ve finanční tísni a osobní bankrot jí rozhodně nehrozí. Ve skutečnosti je exekuce uvalena na majitele domu Radka V., v jehož domě v Šáreckém údolí je Dara Rolins pouze v nájmu. Podle odborníků na toto téma by se finanční těžkosti majitele neměly zpěvačky dotknout. „Dara má řádně zaplacenou nájemní smlouvu a o žádných exekucích pana majitele neví," prozradila deníku Aha! manažerka zpěvačky Eva Skallová.

Na majitele domu byla exekuce uvalena počátkem dubna. Jelikož se prý ale nejedná o příliš veliký dluh, zvládá pan Radek V. své závazky hradit včas a bez problémů. Nezávisle na této nepříjemné skutečnosti si už několik týdnů hledá Rolins nový příbytek se svým partnerem Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským (47).

„Už nějaký čas si totiž s Rytmusem hledají společné bydlení a je jen otázkou času, kdy se přestěhují do nového domu," potvrzuje informaci Skallová. Rolins byla

Reklama

Další články

Načítám