Hlavní obsah
Článek

To, čeho si většina diváků v Hlase Česko Slovenska dávno všimla, je nyní potvrzené. Pamatujete na dobu, kdy si koučové vybírali do svého týmu vhodné kandidáty? Jak jim slibovali zářnou kariéru, desky, těsnou spolupráci, pomoc při rozvoji a snad i modré z nebe? Podle Alžběty Pažoutové z týmu Michala Davida to byla minimálně ze strany Dary Rolins (51) a Rytmuse (47) jen hra pro kamery.

Zatímco Alžběta si na svého kouče nemůže stěžovat, protože plní, co slíbil, od kolegů prý ví, že mají o dost chudší servis. „Mám ráda lidi, kteří jsou upřímní. A co se týče poroty, tam na mě nepůsobí upřímně ani Rytmus, ani Dara,“ tvrdí. A přidává na obrátkách. „Hrají to jen na kameru. Něco ve smyslu: Pojďme se tu se všemi bavit, jen aby nás vyfotili, a tím to celé hasne,“ říká Pažoutová.

„Bavíme se tu i mezi sebou, že náš kouč nás opravdu řeší o dost víc, než ostatní koučové řeší lidi ze svých týmů. Michal neřeší vůbec žádné egoistické problémy jako například Rytmus. Snaží se nám pomoci, potkávat se s námi, volá nám, píše maily. Koučové ostatních týmů to vůbec nedělají,“ dodala Alžběta pro slovenský Plus jeden deň.

Reklama

Další články

Načítám